Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیقه سالاریان، مادر شهید مصطفی احمدی‌روشن، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به این موضوع که مصطفی تک پسر و فرزند دوم خانواده احمدی‌روشن بود، گفت: مصطفی، فارغ‌التحصیل مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی شریف بود. او خدمات مختلفی را برای مردم ایران و دیگر مسلمین از جمله مردم فلسطین و غزه انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که مردم غزه در تحریم هستند و نمی‌توانند کالای مورد نیازشان را وارد کنند، مصطفی روی سوخت موشک کار کرد و چون مواد شیمیایی وارد غزه نمی‌شد، تلاش کرد تا سوختی تولید کند که از نیشکر درست شده باشد؛ چرا که نیشکر در غزه فراوان است و در نهایت مصطفی فرمول چنین سوختی را بدست آورد.

وی ادامه داد: کار دیگر مصطفی برای مردم غزه تولید لوله‌های بدون درز برای موشک بود؛ چرا که چنین لوله‌هایی به دلیل تحریم‌ها وارد غزه نمی‌شد. همچنین او برای ملت ایران فعالیت‌هایی همچون غنی‌سازی سه و نیم درصد، بیست درصد و بومی سازی قطعاتی برای انرژی اتمی کشور داشت. او تلاش خود را می‌کرد تا در همه محصولات مورد نیاز، بومی‌سازی را داشته باشیم.

مادر شهید احمدی‌روشن تصریح کرد: مصطفی همچون دیگر بچه‌ حزب‌اللهی‌ها، تک بعدی نبود و در تمامی ابعاد خودش را رشد و گسترش داد. او با همه افراد متفاوت ارتباط می‌گرفت و حتی کسانی بودند که در مقابل تفکرات سیاسی او قرار داشتند، اما او به خاطر سربلندی و پیشرفت کشور، با آنها در یک خط قرار می‌گرفت و کار می‌کرد. گاها پیش آمده بود که افرادی بودند در نقطه مقابل تفکرات سیاسی مصطفی بودند و بارها با هم بحث می‌کردند، اما چون می‌دانست طرفش فرد قابلی است، برای اهداف مملکت با او همکاری می‌کرد.

وی بیان کرد: صبح 21 دی ماه سال 90 روز چهارشنبه بود که مصطفی شهید شد. مصطفی همیشه از اول تا آخر هفته به نطنز می‌رفت و تنها پنجشنبه و جمعه در تهران بود. آن هفته و چهارشنبه‌ای که مصطفی به شهادت رسید، استثناً او یکشنبه به تهران برگشته بود و زمانی که برای کاری با او تماس گرفتم، متوجه شدم تهران است. آن شب مصطفی به همراه خانواده‌اش شام منزل ما آمدند و برایش غذای موردعلاقه‌اش قرمه‌سبزی پختم.

مادرشهید احمدی‌روشن ادامه داد: همیشه مصطفی به دلیل اینکه صبح زود ساعت چهار به نطنز می‌رفت، شب‌ها زود می‌خوابید به همین دلیل من هم همیشه زمانی که مصطفی و خانواده‌اش شام منزل ما بودند، سریعا شام را آماده می‌کردم. آن شب آخر یعنی یکشنبه، مصطفی شامش را زود خورد و رفت و دیگر مصطفایم را ندیدم.

وی یادآورشد: علی تنها فرزند مصطفی هم‌اکنون کلاس چهارم است و همسر و فرزند مصطفی در واحدی مستقل کنارمان زندگی می‌کنند. علی هر چه سنش بالاتر می‌رود، بیشتر دلش برای پدرش تنگ می‌شود و بهتر بگویم خلأ پدر را بیشتر احساس می‌کند.

مادرشهید احمدی‌روشن گفت: مصطفی به دلیل مشغله کاری‌اش، وقت کمی برای خانواده‌اش داشت، اما زمانی هم که بود به خانواده‌اش خوب می‌رسید. حتی همسرش بارها می‌گفت که برای بعد از آمدن مصطفی، گلایه‌های بسیاری را آماده می‌کردم، اما وقتی اخلاق خوش مصطفی را می‌دیدم، دلم نمی‌آمد که گلایه کنم.

وی بیان کرد: مصطفی بسیاری از مباحث دینی را در قالب بازی به علی، پسرش یاد می‌داد. برای مثال او با پسرش بسیار شمشیربازی می‌کرد و بارها در بازی به علی حمله می‌کرد و می‌گفت: علی، عقب‌نشینی نکن؛ مرد باش. مصطفی همه خصوصیاتی که می‌خواست علی داشته باشد در بازی به او یاد می‌داد. با علی، کشتی می‌گرفت و بسیاری از حرف‌ها را در قالب بازی به او می‌گفت.

سالاریان اظهار کرد: دعای من و پدر و همسر شهید احمدی‌روشن این است که علی، راه پدرش را پیش بگیرد. همچنین ما از جوانان ملت ایران می‌خواهیم سیره و روش مصطفی و مصطفاهای مملکت ادامه داشته باشد و امور کشور را در دست بگیرند و ان شالله بتوانند کشور را بسازند که آقا امام زمان(عج) را شاد کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم

«جان بابا و جین بی‌بی» روایتی است متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره «عمو نوروز» و «ننه سرما» که از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «جان بابا و جین بی‌بی» یکی از متفاوت‌ترین سروده‌های مصطفی رحماندوست است که با تلفیقی از مفاهیم و باورهای انسانی و کهن سنت‌ها و باورهای بومی ایران ساختار پیدا کرده است تا جایی که می‌توان عنوان کرد، این شعر بلند با وجود ساختار ظاهری‌اش برای مخاطبان کودک، اثری فرا سنی و مناسب خوانش و تامل برای رده‌های سنی بالاتر از خود نیز هست.

مصطفی رحماندوست شاعر این کتاب از شناخته شده‌ترین شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان طی 5 دهه اخیر به شمار می‌رود که همواره مورد توجه مخاطبان در سنین مختلف بوده است.

رحماندوست شعر خود را بر پای باورها آرزوها و زیست یک مادربزرگ که منبع بسیاری از الهام‌ها و مهربانی‌ها در باور ایرانیان است شکل می‌دهد و در بند بند آن از آرزوهای او نمادی برای آرزوهای مخاطبانش می‌سازد. آرزوهای مادربزرگ به شکلی نمادین اشاره‌ای است به آنچه ایرانیان سال‌هاست در باورهای سنتی و زیست روزمره خود آن را جستجو می‌کنند؛ حرکت از حال به سوی احسن‌الحال و کشف بهار زندگی و تلاش برای احیای آن.

این شعر همچنین با بازآفرینی سنت‌‌های ایرانی در بهار سعی کرده به شکلی نمادین به موضوع هدف‌مندی در زندگی و زیست انسان اشاره داشته باشد. سفره هفت سین و چینش آن و اتفاقاتی که به دنبال این چینش با آن همراه می‌شود نیز در همین راستا نمادی است از پویایی زندگی و هدفمندی آن و اشاره به این باور که پلیدی و سیاهی ماندنی نیست و با امید و تلاش می‌توان بر آن غلبه یافت.

کتاب همچنین سعی کرده در زیر لایه‌های متنی خود نوعی آشتی و پیوند میان محیط زیست و طبیعت و مخاطبان خود ایجاد کند.

5 اثر مصطفی رحماندوست به خط بریل در قم رونمایی شد

اما بخش قابل‌توجهی از تاثیرگذاری کتاب ناشی از تصویرگری خاصی است که فرهاد جمشیدی در آن رقم زده است. جمشیدی با تکیه بر مفاهیم والای کتاب سعی کرده تا واقع‌گرایی را در خدمت بازآفرینی آرزوها و باورهای نهفته در شعر درآورد و به همین خاطر می توان این تصویرگری را پلی میان خیال و واقعیت برای کشف تعبیر و تصویر خیال‌ها و رویاهای نهفته در کتاب به کار برد.

تاکید تصویرگر بر المانهای فراموش شده زیست سنتی ایرانی و زندگی‌بخشی دوباره به آن را نیز باید در زمره موضوعات تاثیرگذار در این کار به شمار آورد.

فرهاد جمشیدی تصویرگر این کتاب در ویدئویی به معرفی این کتاب پرداخته است،‌ وی در این ویدئو می‌گوید: انتخاب اسم «جین بی بی» برای ننه سرما  به دلیل شخصیتی بود که من برای ننه سرما در ذهن داشتم که شخصیتی محبوب و جهان شمول است‌، دکتر جین موریس دوبور که در سال 2020 سفیر صلح بین الملل در موضوع محیط زیست انتخاب شد و تصویر شخصیت ننه سرما در کتاب نیز از این بانو الهام گرفته شده است.

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/امیدوارم باشگاه قدر بازیکنان خوب‌مان را بداند
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۱۰ هزار راس دام در بافق
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • چشم تیم ملی به جمال کاپیتان جدید روشن شد
  • جدی ترین حرف‌های نعیمه نظام دوست در پشت صحنه برنامه مهران مدیری
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد