Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر شهید احمدی روشن پیروی از رهبری و ولایت را از ویژگی‌های دیگر شهید احمدی روشن دانست و گفت: خط قرمز شهید مقام معظم رهبری ‌بود. ۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، رحیم احمدی روشن شب گذشته در کنگره ملی "مصطفی شهید" در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: چطور شد که پس از شش سال این‌گونه بچه‌های انقلابی برای شهید مصطفی احمدی روشن، البته نه‌فقط برای مصطفی، بلکه برای شهدای ایران به‌ویژه شهدای ترور مراسم بزرگداشت می‌گیرند؟ جوانان و مردم ما به تمام شهدا عشق می‌ورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر شهید احمدی‌روشن گفت: به‌واقع جوانان ما با برگزاری این کنگره می‌خواهند بدانند که مصطفی احمدی روشن که بود؟ اما یک نکته‌های ریز و حساسی در زندگی آقا مصطفی است که باید برای جوانان تشریح شود.

وی ادامه داد: شهید مصطفی احمدی‌روشن به‌عنوان جوان مؤمن انقلابی ویژگی‌های زیادی داشت، نخستین ویژگی شهید احترام بیش‌ازحد به پدر، مادر و خانواده بود، او کسی بود که دست پدر و پای مادر رو می‌بوسد.

احمدی روشن افزود: وقتی یک فرد این‌گونه به پدر و مادر خود احترام می‌گذارد، الگو شده و به‌عنوان جوان مؤمن انقلابی معرفی می‌شود، کسی می‌شود که پس از هفت سال از شهادتش محبوب جون و نوجوانان است، طوری که پس از شهادتش تعداد بسیاری از دانشجویان سراسر کشور تقاضای تغییر رشته به فیزیک هسته‌ای می‌دهند.

پدر شهید احمدی روشن تصریح کرد: واقعیت این است که دانشجویان و جوانان ایران از رشته‌های مختلف به رشته فیزیک هسته‌ای تغیر رشته می‌دهند و می‌گویند"رهبرا؛ ما مصطفی دیگریم، فرمان بده "

دعا می‌کردم مصطفی رئیس جمهور شود

وی در بخش دیگری گفت: همیشه دعا می‌کردم که خدایا مصطفی را نگه بدار و آبرویی به مصطفی بدهید که همه به او غبطه بخورند، ما فکر می‌کردیم با این دعاها، مصطفی درنهایت یک رئیس‌جمهور محبوب برای ملت ایران می‌شود.

پدر شهید احمدی روشن افزود: بعد اگر رئیس‌جمهوری خوب و محبوب باشد و برای مردم کار کند، دست به دامن استکبار جهانی نشود، به مردم دروغ نگوید و کلاه سر مردم نگذارد، دستاوردهای مردم را از دست ندهد و 5 سال به مردم دروغ نگوید و اگر محبوب قلب مردم بشود، 8 سال بر مردم حکومت می‌کند. بر قلب مردم حکومت می‌کند نه بر جسم مردم اما مصطفی هفت سال است که به شهادت رسیده، جوانان کشور برای او کنگره ملی مصطفی شهید برگزار کردند.

احمدی روشن در ادامه دومین ویژگی شهید احمدی روشن را "سرباز مردم بودن" دانست و گفت: شهید برای مردم یک سرباز بود، شخصی بود که با کمک همکارانش صنعت هسته‌ای ما را به جایگاهی رساند که استکبار را مجبور کرد با ما وارد مذاکره شود.

چرا غنی‌سازی را تا 20 درصد ادامه دادیم؟

وی افزود: پس‌ازاینکه دانشمندان هسته‌ای ما توانستند غنی‌سازی را در سطح 3.5 و 5 درصد محقق کنند، یکی از دوستان از مصطفی پرسید که چرا وقتی همین غنی‌سازی مورداستفاده ما است، برنامه غنی‌سازی 20 درصد داریم؟ شهید در پاسخ گفت این غنی‌سازی 20 درصد برای ما یک حربه بزرگ در برابر استکبار جهانی است، یعنی اگر آن‌ها احساس کنند که دست ما از این غنی‌سازی خالی است و نمی‌توانیم بدون کمک آن‌ها غنی‌سازی انجام دهیم، هرگز به حرف ما گوش نخواهند داد.

پدر شهید احمدی روشن ادامه داد: دشمنان ما را مجبور کردند علی‌رغم میل باطنی خودشان بنشینند و با ما مذاکره کنند، فکر می‌کنید، آن‌ها از ایران می‌ترسیدند؟ آن‌ها برای ما جایگاهی متصور بودند؟ خیر، اقتدار، آرمان و دستاوردهای دانشمندان هسته‌ای سبب شد که استکبار جهانی در مقابل ما کوتاه بیاید.

احمدی روشن تصریح کرد: قرآن دشمنان ما را معرفی کرده است، ما اگر در واقعیت مسلمان باشیم، و فقط به قسمتی از آیه 120 سوره بقره که می‌فرماید" وَ لَنْ تَرْضی‏ عَنْکَ الْیَهُودُ وَ لاَ النَّصاری‏ حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ"عمل بکنیم هیچ‌گاه هیچ‌وقت زیر بار زور استکبار جهانی نمی‌رویم.

وی اضافه کرد: این قسمت از آیه می‌فرماید ای پیامبر گرامی اسلام، ای ائمه گرامی و ای مسلمانان و غیرمسلمانان، یهود و نصری هرگز از شما راضی نخواهند شد، مگر تا جایی که از آن‌ها تبعیت کنید. این باید برای ما یک ملاک در عملمان باشد.

پدر شهید احمدی روشن بابیان اینکه باید ثابت کنیم که عالم هستیم و علم داریم افزود: به فرمایش رهبر معظم انقلاب، استکبار جهانی می‌خواست طوری وانمود کند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی درِ فرهنگ و علم به روی ملت ایران بسته شد. یعنی آن‌ها اسلام را منهی علم و فرهنگ می‌دانند. رهبری فرمود که ما باید ثابت می‌کردیم که این‌گونه نیست. بچه‌های ما و جوانان مؤمن انقلابی در قالب شهید مصطفی، باقری‌ها، چمران‌ها و درنهایت یک بچه 13 ساله به نام شهید حسین فهمیده باید ثابت می‌کردند که پس از انقلاب درِ فرهنگ و علم به روی ما بسته نشده است.

احمدی روشن در بخش دیگری پیروی از رهبری و ولایت را از ویژگی‌های دیگر شهید احمدی روشن دانست و گفت: خط قرمز شهید حضرت آقا بودند.

انتهای پیام/

R7843/P1377/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت سرباز مرزبانی
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • یکی دیگر از مرزبانان در بانه شهید شد