Web Analytics Made Easy - Statcounter

همکار شهید احمدی روشن با تاکید براینکه آموزش عالی ما نیازمند به یک انقلاب است، گفت: اگر آلوده به مقالات ISI و کار کردن برای خارجی‌ها شدید در ایمان و بصیرت خود شک کنید فقط نگویید که من چرا امام حسین را نمی‌بینم و چرا شهید نمی‌شوم؟ به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی زاده از همکاران شهید مصطفی احمدی روشن در سایت هسته‌ای نطنز امروز در کنگره ملی مصطفی شهید که به مناسبت هفتمین سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: هر سال در ایام شهادت شهید احمدی روشن یک فتنه از سر مردم ایران برداشته می‌شود امسال هم امیدوارم این هجمه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی که علیه کشورمان است نیز برداشته شوند البته این هجمه‌ها بیشتر جنبه داخلی دارند، چون خارجی‌ها زورشان به ما نمی‌رسد در هر حال دولت‌های مختلف به شکلی تلاش کردند تا نظام را با مشکل مواجه کنند، اما جوانانی مانند شهید احمدی روشن نگذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم که یک دولت صالح و خوب جایگزین شود.   وی با بیان اینکه برگزاری کنگره ملی مصطفی شهید با گفتمان جوان مومن انقلابی یعنی اینکه ما باید بصیرت داشته باشیم و کشور را سالم، صالح و پرتلاش به دست امام زمان برسانیم افزود: امسال گنگره ملی شهید مصطفی احمدی روشن در خواستگاه علمی این شهید و در دانشگاه شریف برگزار شده است.   مهدی زاده با بیان اینکه جوانان مومن و انقلابی چاره کشور ما برای نجات از هر گونه فتنه انگیزی داخلی و خارجی است افزود: جهاد فعالیتی است که در مقابل یک دشمن رودرو انجام می‌شود و این جهاد به صورت رودرو در سایت هسته‌ای نطنز با آن همه فضای امنیتی اتفاق افتاد.   همکار شهید مصطفی احمدی روشن با بیان اینکه پروژه دانشگاه این شهید در دانشگاه صنعتی شریف منجر به تاسیس یک کارخانه شده و الان این کارخانه در حال خدمت به مردم است افزود: به ما می‌گویند باید مقاله ISI برای مقاطع تحصیلات تکمیلی بنویسید بنده معتقدم مقاله ISI یعنی این که اسرار کشور خود را به دشمن بدهیم و این یعنی خدمت به صهیونیسم در هر حال امروز شاهدیم رئیس جمهور دست وزیر خود را می‌گیرد و می‌گوید او ۴۸ مقاله ISI گرفته است.   وی با تاکید براینکه آموزش عالی ما نیازمند به یک انقلاب است و این انقلاب را باید شما دانشجویان که در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل می‌کنید رقم بزنید افزود: اگر آلوده به مقالات ISI و کار کردن برای خارجی‌ها شدید در ایمان و بصیرت خود شک کنید فقط نگویید که من چرا امام حسین را نمی‌بینم و چرا شهید نمی‌شوم؟   مهدی زاده با اشاره به حضور شهید مصطفی احمدی روشن در سایت هسته‌ای نطنز افزود: شرایط سایت نطنز بسیار بسیار پیچیده بود به گونه‌ای که در شب انجام غنی سازی ۳ و نیم درصد می‌گفتند قرار است اسرائیل سایت را بزند از طرفی فشار داخلی و خطر حمله منافقین نیز وجود داشت و این در شرایطی بود که آن زمان وضعیت سایت نطنز خیلی بالا نبود.
همکار شهید مصطفی احمدی روشن با اشاره به انفجار در انبار باطری‌های ماشین‌های سانتریفیوژ سایت هسته‌ای نطنز گفت: همان روز آقای صالحی گفتند که ما یک مانور هسته‌ای اجرا کرده ایم.
وی با بیان اینکه برای تولید ویروس استات نت شرکت مایکروسافت، زیمنس و سرویس‌های جاسوسی MI۶ موساد و سیا پای کار آمدند و توانستند با کمک عوامل داخلی خود این ویروس را در تاسیسات هسته‌ای وارد کنند افزود: البته کسی از این عوامل داخلی هنوز دستگیر نشده اند و هیچ کسی هم سراغ آن‌ها را نگرفته است.
مهدی زاده تصریح کرد: وقتی ویروس استات نت را به جان سانتریفیوژ‌ها انداختند توانستند ۴ تا ۵ هزار سانتریفیوژ را نابود کنند.
همکار شهید مصطفی احمدی روشن از ایجاد زیرساخت‌های سایت نطنز به عنوان یکی دیگر از جهاد‌های شهید مصطفی احمدی روشن نام برد و افزود: این اتفاق زمانی افتاد که قرارداد سعدآباد امضا شد و نهایتا مصطفی را در سال ۸۵ به خاطر غنی سازی ۳ و نیم درصد اخراج کردند.

وی با بیان اینکه جهاد، محرومیت، شب نخوابیدن و زور شنیدن دارد، ولی در جهاد زیر بار زور رفتن به معنای هیهات من الذله است افزود: یک کار دیگر محرمانه شهید مصطفی احمدی روشن حضور در ستاد تدابیر ویژه سازمان انرژی اتمی بود البته خیلی‌ها به خصوص دولتی‌ها زورشان می‌آید بگویند مصطفی یک دانشمند بود در هر حال وقتی او رفت یک خلا بزرگ در انرژی هسته‌ای ما ایجاد شد و هیچ کس نمی‌تواند این خلا را انکار کند.   مهدی زاده اظهار کرد: یکی دیگر از جهاد‌های شهید مصطفی احمدی روشن این بود که برای ساخت روغن مخصوص سانتریفیوژ‌ها با یک شهرک صنعتی کنار دانشگاه قراردادی را منعقد کرده بود، اما اولین کاری که رئیس سازمان انرژی هسته‌ای کرد این بود که این قرارداد را فسخ کرد و این در حالی بود که این قرارداد تا ساخت نمونه اولیه نیز پیش رفته بود.   همکار شهید مصطفی احمدی روشن اظهار کرد: مصطفی و دوستانش می‌دانستند اگر مشکل ویروس استات نت را حل کنند حتما تلفات می‌دهند به همین دلیل بچه‌ها منتظر بودند ابتدا اعلامیه کدام یک از آن‌ها را روی دیوار می‌چسبانند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هسته ای احمدی روشن سایت غنی سازی شهدای هسته ای مقالات دانشگاه شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی به ایران از سوی دشمنان گفت: استقبال از اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه برای اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

وی افزود: این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم تا حصارها شکسته و یک نظام علمی متفاوت ایجاد شود. این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و … عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 751075

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم