Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استانها: در طول عمر چهل ساله انقلاب اسلامی جوانان و بزرگان زیادی خون خود را به نظام جمهوری اسلامی ایران هدیه کردند و این موضوع موجب استحکام بیش از پیش این نظام مردمی شده است.

تظاهرات میلیونی و سیل آسای مردم در مناسبت های مختلف و فعالیت های گسترده ی روزانه در کوی برزن و شهر و روستای این دیار در مبارزه با سلطه طاغوت و برقراری حکومت اسلامی افتخار بزرگی است که در تاریخ کهن کشور می درخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دل و جان مردم یک پارچه در تسخیر امام راحل بود و مساجد، کانون انقلاب و سنگر مبارزه و پایگاه هم دلی و تعاون بود به نوعی که مرزهای خودخواهی، قوم گرایی و بخشی نگری رنگ باخته،  باورها فقط روی مرز حق و باطل تمرکز یافته و وحدت، مودت، همبستگی و مدارا در آحاد مردم جامعه موج می زد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی آحاد مردم جامعه دست به دست یکدیگر داده تا میهن خود را آباد کنند و این مهم مستلزم کسب دانش و علوم در حوزه های مختلف بود و بر همین اساس نخبگان و جوانان این مرز و بوم به هر طریقی که می توانستند به کسب علم و دانش پرداختند.

شهید مصطفی احمدی روشن از جمله نخبگان کشورمان بود که در ۱۷ شهریور ماه ۱۳۵۸ در بیمارستان بوعلی شهر همدان به دنیا آمد و تحصیلات خود را در همدان آغاز کرد و پس از گذراندن دوره راهنمایی در مدرسه خیام، دوره متوسطه را در رشته ریاضی فیزیک دبیرستان ابن سینا همدان به اتمام رساند.

این نخبه کشور در سال ۱۳۷۷ وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی آغاز و در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی و در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد و پس از آن وارد مرحله دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی شد.

ساعت ۸:۳۰ صبح ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰، مصطفی احمدی روشن در حالیکه عازم محل کار خود بود در خیابان شهید گل ‌نبی و روبه ‌روی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طبابایی، هدف عملیات تروریستی دو موتورسوار قرار گرفته و به شهادت رسید.

علی احمدی (اسم مستعار) یکی از همکاران شهید مصطفی احمدی روشن است که به مناسبت سالروز شهادت دوست و همکار شهیدش پای صحبت های او نشستیم.

آقای احمدی! از شهید مصطفی احمدی روشن برای ما صحبت کنید.

شهید مصطفی احمدی روشن و به تعبیری احمدی روشن ها را باید در گذشته بررسی کرد و بررسی در یک برهه زمانی ما را به آن نتیجه مطلوب و مورد نظر نمی رساند.

دو تقکر توحیدی و مادی گرا در طول تاریخ وجود دارد که هر دو تفکر مقابل یکدیگر بودند به نحوی که تقابل این تفکرات در قرن های اخیر به اوج رسید و در زمان بروز و ظهور نظام جمهوری اسلامی بروز کرد.

نظام جمهوری اسلامی برگرفته از مکتب توحیدی است و نسلی را برای مقابله استکبار و تفکر مادی گرا با نگاهی توحیدی پرورش داد به نحوی که ایجاد علم هسته ای در کشور در راستای مقابله با تفکر مادی گرایی بود.

این حرکت مبارزاتی نیازمند یک تشکیلات مستحکم بود که امام راحل این تشکیلات را به وجود آوردند و این مهم موجب شکوه در زمان جنگ تحمیلی و پس از آن در علوم و حوزه های مختلف افتخارآفرینی کردند.

شهید مصطفی احمدی روشن نمودهای این تفکر مبارزات توحیدی است در حالی که فکر می کنیم یک نخبه فقط باید در بعد علمی پرورش یافته باشد در حالی که این شهید نمونه بارز جوان مومن انقلابی است به نوعی که رهبر  معظم انقلاب اسلامی بر دو بعد علمی و معنوی شهید احمدی روشن تاکید می کنند.

شهید احمدی روشن جوانی بود که خود را مدیون نظام و انقلاب می دانست در حالی که این دانشمند هسته ای در رشته ای تخصص داشت که دانشی نوپا در نظام جمهوری اسلامی بود و با وجود این مهارت دارای روح بلند و نمونه بارز انقلاب اسلامی است.

چه ویژگی های از شهید احمدی روشن شما را به خودش جذب می کرد؟

شهید احمدی روشن خودش را برای همه حوزه های انقلاب اسلامی آماده می کرد و در عرصه های فرهنگی و اجتماعی پیشرو بود به نحوی که وقتی برای یکی از همکاران او مشکلی پیش آمد تا دو سال هزینه خانواده همکارش را پرداخت می کرد.

این دانشمند هسته ای معتقد به استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بود و در حد خود او را می توان یکی از پرچم داران در حوزه خودکفایی هسته ای قلمداد کرد به نحوی که او و همکارانش بالغ بر ۹۰ درصد تجهیزات هسته ای را بومی سازی کرد اما باید توجه کنیم که تفکری که در حوزه خودرو و نفت وجود دارد موجب وابستگی ما به دیگران می شود.

افزایش شدت تحریم ها و شهادت شهید احمدی روشن مشکلاتی را به حوزه هسته ای کشور تحمیل کرد به نحوی که برخی افراد استعفا دادند اما شهید احمدی روشن با تمامی تهدیدات و تدابیر حفاظتی جان خود را در کف دست گذاشتند و برای میهن اسلامی افتخار آفرینی کردند به نحوی که او توانست تا ۱۵ سال آینده سایت هسته ای را برای ادامه فعالیت تامین کند.

ویژگی شهید احمدی روشن چه بود؟

شهید مصطفی احمدی روشن اهل دعا و قرآن، انس با خدا و نماز بود چرا که اساس دنیا بر پایه معنویت است و یک حرکت فانی می تواند ضامن بقای شما باشد، شهید مصطفی احمدی روشن در دو حوزه تامین قطعات مورد نیاز صنعت هسته ای و بومی سازی این قطعات سردمدار و پیشرو بود.

جریان شناختی در عرصه پیشرفت کشور از دیگر ویژگی های شهید احمدی روشن بود و بر همین اساس این شهید احمدی روشن فردی بود که تئوری ها به عمل تبدیل کرد به نحوی که تمامی تئوری ها و عملیات ساخت ماشین های سانتزیفیوژ توسط این شهید والا مقام انجام شد.

تهدیدات هسته ای تنها بهانه ای برای انعقاد تفاهم نامه برجام بود در حالی که ایران سالیان سال در بیابان های دانش بودیم و با صنعت هسته ای به ساحل دانش و نه دریای دانش رسیدیم.

نظر شما درباره برجام چیست؟

غرب با پیشرفت های ایران متوجه شد که دستیابی ایران به این مهم تهدیدی برای او قلمداد می شود و بر همین اساس برجام متولد شد و برخی افراد در داخل نیز این دستاوردها را سرکوب می کردند.

به طور کلی اعتقاد دارم که تکنولوژی در یک حوزه به همان حوزه منحصر نمی شود و بر همین اساس آنچه که برای غرب تهدیدآفرین بود رسیدن ایران به مرزهای دانش بود و شهید احمدی روشن فردی بود که با مانع تراشی برای پیشرفت مقابله می کرد.

بعد از شهادت شهید احمدی روشن چه اتفاقی افتاد؟

بعد از شهادت احمدی روشن اتفاق عجیبی که در سایت هسته ای افتاد آن بود که همه برای پیشرفت و اعتلای جمهوری اسلامی جنگیدند و چه بسیار بودند افرادی که قبل از شهادت احمدی روشن در این مسیر دغدغه ای نداشتند ولی بعد از شهادت ایشان بسیار ادامه راه احمدی روشن برایشان مهم شد و این مهم نتیجه خون این شهید والا مقام بود.

سخن آخر؟

فکر، عمل و تصمیمات شهید احمدی روشن بر مبنای آموزه های توحیدی بود و همین باعث ماندگاری راه و یاد این شهید در طول تاریخ است، شهید احمدی روشن و احمدی روشن های دیگر یاد و خاطره شان همیشه زنده است و این همان وعده خداست که ایشان زنده اند و نزد پروردگارشان عند ربهم یرزقونند.

کد خبر 4510087

منبع: مهر

کلیدواژه: احمدی روشن برجام توافق هسته ای شهدای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ۸۰ درصد جامعه استان از طرح فجرانه استفاده کردند
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد