Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:42:30 GMT

چه کسانی نمی خواهند شهدای هسته ای دیده شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۷۹۶۵

چه کسانی نمی خواهند شهدای هسته ای دیده شوند؟

پدر شهید احمدی روشن گفت: اکثر مردم، شهید فخری زاده را نمی شناختند و اینکه رژیم صهیونیستی چطور او را شناخته بود برای ما جای تعجب است.

به گزارش مشرق، شهید مصطفی احمدی روشن پنجمین دانشمند شهید هسته ای کشور بود که حدود ۹ سال پیش توسط دشمن صهیونیستی به شهادت رسید. او یکی از پایه گذاران سایت هسته‌ای نطنز بود و تاثیر بسیار مطلوبی در بخش تامین کالاها و خرید تجهیزات هسته‌ای در حوزه غنی‌سازی در زمان تحریم‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۱ دی ماه ۱۳۹۰، مصطفی احمدی روشن در حالیکه عازم محل کار خود بود، دو تروریست موتورسوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی به خودروی وی که یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ بود، او را به شهادت رساندند. پس از گذشتن ۹ سال از شهادت احمدی روشن دوباره یک ترور دیگر دانشمند هسته ای قلب ملت ایران را به درد آورد. 

بیشتر بخوانید: عضو شورای‌عالی امنیت ملّی:می‌گویند دشمن را تحریک نکنیم تا تنش نشود/ هیچ عاملی به‌اندازه «تردید» تنش‌زا نیست

هفتم آذرماه ۱۳۹۹، محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع به‌دست عوامل تروریست در آبسرد تهران ترور شد و به شهادت رسید. شهید محسن فخری زاده دانشمند ارشد وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح و دارنده لقب پدر برنامه هسته‌ای ایران در رسانه‌های غربی بود. او یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفرهٔ قدرتمندترین افراد جهان در نشریه آمریکایی فارن پالیسی عنوان شده بود.

بیشتر بخوانید:  عملیات پدرخوانده موساد علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران

رحیم احمدی روشن پدر شهید هسته ای، مصطفی احمدی روشن در گفتگو با تسنیم با اشاره به به گمنام بودن شهید محسن فخری زاده گفت: من او را نمی شناختم نه تنها من بلکه اکثر مردم نیز حتی نام او را نشنیده بودند و اینکه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی چطور او را شناخته بود برای ما جای تعجب است. همانطور که همین دشمنان ملت، مصطفی احمدی روشن را شناخته بودند در حالیکه مردم عادی او را نمی شناختند. شهید شهریاری، شهید علیمحمدی و شهید رضایی نژاد نیز همین گونه بودند. کسانی که در میان مردم ناشناخته بودند اما دشمن آنها را خوب شناخت و به همین دلیل اقدام به حذف شان کرد.

بیشتر بخوانید: مقام سابق اسرائیلی:بازی با ایران خطرناک است

وی افزود: پیام شهادت محسن فخری زاده همان پیام شهدای هسته‌ای قبل است شهدایی که با خون شان زیر برگه جهاد علمی و دستاوردهای علمی شان را امضا کردند به این معنی که ما تا پای جان مان پای این جهاد ایستاده ایم و جانشان را در این راه دادند. فخری زاده یکی از نخبه های صنعت هسته‌ای کشور بود. او جزء نیروهای بی بدیل نظام بود.

پدر شهید احمدی روشن با گلایه از نادیده گرفته شدن برخی از افتخارات شهید فخری زاده گفت: متاسفانه برخی از مسئولین ما بعد از شهادت او تلاش داشتند به عنوان نیروی هسته‌ای معرفی نشود و این برای ما سوال برانگیز است که چرا بعد از اینکه همه نیروهای نخبه هسته ای شناخته شدند و جهادگونه در راه علم هسته‌ای خود را فدا کردند. وقتی مشخص شد که ما در این راه چه نیروهایی ارزنده‌ای داریم باز هم برخی نمی خواهند این شهید را به عنوان شهید هسته‌ای اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: مقام روس: ترور فخری‌زاده تروریسم دولتی است

رحیم احمدی روشن در ادامه تصریح کرد: باطل السحر این مسئله حضرت آقا شدند. ایشان شهید فخری زاده را به عنوان یک شهید هسته‌ای معرفی کردند و او را نخبه ایران می دانند و این موضوع را در پیام تبریک و تسلیت شان عنوان کردند.

وی با اشاره به ترور جانسوز سردار سلیمانی گفت: بعد از شهادت سردار دلها سردار سلیمانی، بایدن ملعون که برخی هنوز به او دل بسته اند از ترور شهید سلیمانی اظهار خرسندی کرد. شهید سلیمانی کسی بود که دست داعش را از جان و مال و ناموس مردم حتی غیر مسلمانان قطع کرد آن وقت ما از این شهید فقط یک دست پیدا کردیم دستی که تصویر آن معروف بود. دشمنی که ترور می کند از این جنس است.

پدر شهید هسته ای افزود: رهبر معظم انقلاب در صحبت‌هایشان می‌فرمایند ما دیگر نباید مذاکره با دشمنان خود داشته باشیم. اگر مسئولان حرف های رهبری را آویزه گوش خود کنند با خیلی از مشکلات برخورد نمی کنیم عزیزانی که آنها را یکی یکی از دست می دهیم کسانی بودند که خود را فدای این مملکت و نظام کردند تا برای ما درسی به جا بماند.

وی با اشاره به بی مهری به برخی از فعالیت های هسته ای گفت: خانمی را به جرم جاسوسی دستگیر می‌کنند و با سه نفر معاوضه می شود به محض این که پایش به اسرائیل می رسد فردی به عظمت فخری زاده ترور می‌شود. عده ای هنوز تمایلی ندارند که صنعت هسته‌ای ایران پیشرفت کند. برخی حتی پیش از اینکه برجام نوشته شود بهترین نیروهای صنعت هسته‌ای را از این فضا بیرون کردند و بعد از تصویب برجام شروع به قلع و قمع بسته های سانتریفیوژ کردند.

احمدی روشن اظهار داشت: سانتریفیوژهایی که قطعات آن توسط امثال مصطفی احمدی روشن با خون دل جمع شده بود اما آن را از مدار خارج کردند. ۴۵۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد داشتیم که بعد از نشست بغداد آن را اکسید کردند و حدود ۱۱ تن اورانیوم غنی شده سه و نیم درصد را به کشورهای دیگر رد کردند. نیروهای نخبه صنعت هسته ای از کار برکنار شدند و هر چه در آن دوران ما فریاد کردیم فایده ای نداشت.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید محسن فخری زاده شهید شهید سپهبد قاسم سلیمانی شهدای ترور شهدای هسته ای شهید فخری زاده صنعت هسته ای سایت هسته ای نطنز برنامه هسته ای ایران محسن فخری زاده صنعت هسته ای انقلاب مصطفی احمدی روشن محسن فخری زاده بیشتر بخوانید شهید هسته ای صنعت هسته ای پدر شهید برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر کسی لیاقت شغل بزرگ و مقدس معلمی را ندارد

ماموستا سراج الدین محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با تبریک روز معلم اظهار داشت: معلمی در دین مبین اسلام شغل مقدسی است و همانگونه که امام خمینی(ره) فرمود، معلمی شغل انبیا و پیشه پیامبران الهی است.

وی تصریح کرد: بر این اساس، معلوم می‌شود که معلمی شغل بسیار بزرگی است و هر کسی لیاقت آن را ندارد و خداوند متعال نیز این شغل را نصیب کسانی می‌کند که لیاقت تعلیم و تربیت جامعه را داشته باشند.

مدرس مدارس علوم دینی اهل سنت ارومیه گفت: معلمی قداست و عظمت دارد و وظیفه بسیار بزرگی است که خدا بر دوش کسانی که خود مصلحت می‌دانند محول کرده و اشخاصی همچون آیت الله شهید مطهری، دکتر بهشتی و شهید مفتح و جزو معلمان بشری بوده و از سوی ذیگر نیز نخستین معلم بشری، خداوند متعال بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیام ویژه رهبری به خانواده سردار ترور شده توسط اسرائیل
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بودند
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد
  • هر کسی لیاقت شغل بزرگ و مقدس معلمی را ندارد
  • نوسازی و بهسازی فرودگاه شهدای جزیره خارگ پایان یافت
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم