Web Analytics Made Easy - Statcounter

«صباح جدید» شبکه العالم میزبان مادر بزرگوار شهید دکتر احمدی روشن، دانشمند هسته ای ایران بود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ همزمان با دهمین سالگرد شهادت دکتر مصطفی احمدی روشن، دانشمند برجسته هسته ای کشور به دست عوامل موساد، صدیقه سالاریان، مادر محترمه دکتر شهید مصطفی احمدی روشن، مهمان این برنامه از «صباح جدید» بوده و به مرور خاطرات آن شهید بزرگوار و مدراج علمی وی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صدیقه سالاریان در ابتدای سخنان خود گفت: شهادت در کشور ما ایران، امری مقدس است که آن را باور دایدم و می دانیم با شهادت دنیای جدیدی آغاز می شود و راه آنان ادامه می یابد.  

وی در بیان خصوصیات اخلاقی دکتر مصطفی احمدی روشن گفت: او چند خصوصیت شخصیتی برجسته داشت؛ مهربان، دلسوز، شجاع و در عین حال سریع الحجه، خودباور و باکفایت بود.

در کارش اعتقاد راسخ داشته و به کاری که انجام می داد باور داشت و تا نتیجه نهایی آن را ادامه می داد و تسلیم نمی شد. به توانایی جوانان کشور اطمینان داشت و کشور را بی نیاز از کمک بیگانگان می دانست. 

سالاریان با اشاره به یکی از خدمات علمی شهید احمدی روشن گفت: او یکی از قهرمانان کشف ویروس استاکس نت است که بسیاری دلیل ترور او را حضور اثرگذارش در خنثی کردن این توطئه صهیونیستی می‌دانند.

وی ادامه داد: او برای اینکار گروهی از نخبگان دانشگاه های معتبر ایران را دعوت به همکاری کرد و در طول چند ماه موفق به مهار ویروس شد و برای دستگاه ها  ایمنی ایجاد کرد. 

 در آخر خانم سالاریان با بیان خاطرات تاثربرانگیز از روز شهادت دکتر احمدی روشن، افزود: استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی دانسته است با ترور دانشمندان هسته ای ما به نتیجه ای نخواهد رسید چرا که مردم ما از شهادت نمی هراسند بلکه این فرهنگ تکثیر می شود و راه آنان ادامه می یابد. 

وی تصریح کرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی دلیلی بر این مدعاست و خود سردار کمتر خطری برای استکبار جهانی داشت تا شهادتش که ستون های آنان را به لرزه درآورد.

مصطفی احمدی روشن در 17 شهریور ماه 1358 در بیمارستان بوعلی شهر همدان به دنیا آمد. در سال 77 وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی آغاز کرد. در سال 81 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد و در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد و پس از آن وارد مرحله دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی شد. در دوران تحصیل در دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام شد، همکاری داشت و چندین مقاله ISI به زبان‌های انگلیسی و فارسی در مجلات معتبر علمی جهان به چاپ رساند.

شهید مصطفی احمدی روشن یکی از پایه گذاران سایت هسته‌ای نطنز بود. تاثیر بسیار مطلوبی در بخش تامین کالاها و خرید تجهیزات هسته‌ای در حوزه غنی‌سازی در زمان تحریم‌ها داشت. سرانجام در21 دی ماه 1390، مصطفی احمدی روشن در حالیکه عازم محل کار خود بود، دو تروریست موتورسوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی به خودروی وی که یک دستگاه خودروی پژو 405 بود، او را به شهادت رساندند.

 «صباح جدید» به تهیه کنندگی محمد فهمی و اجرای علا قاسمی 21دی ماه به طور زنده از شبکه العالم پخش شد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر هسته ای ویروس نخبگان ایران استکبار جهانی رژیم صهیونیستی استکبار بیمارستان همدان دانشگاه صنعتی شریف شیمی کارشناسی مقطع کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی جهان پژو موساد دانشمند برنامه صباح جدید سالگرد شهادت مصطفی احمدی روشن مصطفی احمدی روشن صباح جدید هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| وداع مادر شهید «جلال اعتماد» با فرزند شهیدش

پیکر شهید ستوان دوم جلال اعتماد، از شهدای مرزبان حادثه منطقه مرزی هنگه‌ژال بانه امروز یکشنبه در شهرستان قروه تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، پیکر شهید ستوان دوم جلال اعتماد، از شهدای مرزبان حادثه منطقه مرزی هنگه‌ژال بانه امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ با حضور پرشور مردم و مسئولان در شهرستان قروه تشییع شد و مادر او با فرزند شهیدش برای آخرین بار وداع گفت.

کد خبر 750800

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • فیلم| وداع مادر شهید «جلال اعتماد» با فرزند شهیدش
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!